La millor cervesa artesana es trobarà dissabte a Begues

Al voltant de quaranta varietats d’aquest producte es podran degustar a la primera edició de la Fira. Begues serà, per un dia, la capital catalana de la cervesa artesana. Els amants d’aquest producte tenen una cita ineludible aquest dissabte 9 de novembre al passeig de l'Església on se celebrarà primera Fira de la Cervesa Artesana de Begues. Un certamen que té com a objectiu convertir el poble en un referent de la difusió del seu coneixement.

Des de les onze del matí i fins a les onze del vespre es podran degustar les cerveses de diferents empreses productores de tot Catalunya. En total, hi haurà deu productors de cervesa artesana i prop de 40 varietats.

Està previst l’actuació de la colla castellera d'Els Encantats, es podran tastar diversos menjars de proximitat, i també hi participarà l'Associació d'Artesans de Begues. A més, el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l'Arqueologia del Garraf-Ordal (CIPAG) presentarà el llibre “Guia de cerveses artesanes”.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix