Martorell prepara futurs empresaris des de 5è de primària

“Cultura Emprenedora a l’Escola” pretén difondre la cultura emprenedora als alumnes ja des de ben petits. L’escola José Echegaray, juntament amb els departaments d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, van presentar el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” que participarà per primera vegada en aquest programa educatiu impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

El centre educatiu martorellenc és la primera escola del municipi que fa aquest projecte dirigit als alumnes de 5è de Primària i que el seu objectiu és donar a conèixer els passos a seguir per crear una cooperativa i vendre un producte determinat. Està previst que cada curs escolar es puguin anar afegint a la iniciativa les altres escoles del municipi.

Faran d’empresaris

A la sessió es va presentar la metodologia i finalitats del projecte que iniciaran durant aquest curs en què hauran d’assumir el rol d’empresaris a través de la creació i gestió d’una cooperativa. Hauran de superar tots els passos administratius i productius que finalitzaran amb la venda dels productes en un mercat.

El projecte preveu que els dos grups de cinquè de primària del centre incorporin a la seva formació aspectes clau per al seu futur com és la iniciativa personal (esperit emprenedor), la creativitat, aprendre a aprendre, el treball en grup, el lideratge, el tractament de la informació i competència digital, la concreció d’objectius, la presa de decisions i assumpció de risc, el coneixement i la interacció amb el món físic, la planificació i el desenvolupament o l’avaluació.

El projecte es realitzarà dins les hores lectives escolars, amb una simulació real d'una empresa en què els estudiants crearan el seu propi negoci i una cooperativa de productes.

Redacció / Foto: AM
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix