La Mostra del Còmic de Cornellà arriba a la seva 29a edició

Fins l’1 de desembre s’organitzaran un ampli ventall d’activitats en diferents indrets de la ciutat.  Des del passat 3 de novembre i fins al pròxim 1 de desembre Cornellà de Llobregat tornarà a ser la capital catalana i nacional del còmic. Exposicions, activitats dirigides a instituts i escoles, biblioteques, carrers, exposicions (Perich, Miguelanxo Prado, Kim i Marika Vila) i actes en directe entre d’altres és l’ampli ventall que oferiix la vint-i-novena edició de la Mostra del Còmic de Cornellà de Llobregat.

Uns actes que es realitzant en diferents punts de la ciutat –Mercat i Centre Cívic Sant Ildefons, Museu Palau Mercader, Centre de Recursos Juvenils, Espai D’art Moritz, El Castell, Escoles i Instituts, Biblioteca Centra, Marta Mata i Sant Ildefons, El Divan de los Sentidos, Abacus i Residència Teresa Duran-. L’acte central del lliurament dels premis del concurs Ciutat de Cornellà i del 20è Premi Ivà a Miguelanxo Prado –autor de còmics com Trazo de Tiza o Ardalén- es farà al Castell el pròxim 8 de novembre.

Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix