El Festival de Terror de Molins de Rei arriba a la 32a edició

Participaran més de 200 pel·lícules, 180 curtmetratges i 335 microrelats al llarg dels propers sis dies. Des d’avui i fins el pròxim 3 de novembre se celebrarà el Festival de Terror de Molins de Rei, que enguany arriba a la seva trenta-dosena edició. Més de 200 pel·lícules de tot el món participaran al festival, de les quals dotze entraran en el concurs oficial. Enguany hi haurà tres premiers europees, dues espanyoles i dues catalanes. A més es presentaran 180 curtmetratges, i dins del marc del Festival de Terror se celebrarà el setè Concurs de Microrelats de Terror i Gore on cal destacar que s’han presentat un total de 335 obres.

Més de 25 empreses i directors participaran en el IV Networking organitzat pel Festival (serà el divendres a la tarda en sessió tancada). De dimarts a dijous, es projectaran les pel·lícules de la secció oficial i de la retrospectiva, el divendres es farà la projecció dels curtmetratges del concurs; i la nit de dissabte a diumenge, les 12 Hores de Cine de Terror que es farà al Teatre de La Peni. A més hi ha previst organitzar una taula rodona amb un tema central que tractarà de la censura en el cinema de terror (dimarts, 19 h).

L’edició d’enguany comptarà amb la presència del president de la Federació Europea de Festivals de Cinema Fantàstic, que evaluarà la possibilitat de què el Festival de Terror pugui entrar en l’associació, cosa que permetria donar els importants premis Méliès i major projecció internacional al certamen cinematogràfic molinenc.

Redacció / Foto: FCT
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
188

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix