El Centre Cultural El Remolar reobre aquest dissabte

La rehabilitació de l’edifici pratenc ha costat 1,17 milions d’euros, i es farà una jornada de portes obertes.

El Centre Cultural El Remolar inicia, aquest dissabte, una nova etapa després d’uns mesos d’obres per canviar la seva imatge. Per celebrar la reobertura d'aquestes instal·lacions, l'Ajuntament del Prat de Llobregat ha organitzat una jornada de portes obertes per dissabte 26 d'octubre, d'11.30 a 14 h. Aquell mateix dia també se'n farà la inauguració oficial, a càrrec de l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor.

Les plantes segona i tercera de l'edifici, que són de propietat municipal, s'han reformat per poder acollir l’Escola d’Arts del Prat, el Casal Municipal de la Gent Gran i el Centre de Normalització Lingüística.

Les obres també han consistit en rehabilitar la coberta de l'edifici, on s'hi podran fer activitats esporàdiques, i s'ha netejat la façana. En total, la rehabilitació ha suposat una inversió de 1,17 milions d'euros (comptant l'obra i el nou mobiliari).

Cal destacar que anys enrere, el Centre Cultural El Remolar havia acollit la biblioteca municipal Antonio Martín i l'Arxiu Municipal, actualment ubicats al Cèntric, iniciarà dissabte una nova etapa.

Redacció / Foto: CC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix