Alumnes de Sant Boi faran cartell de la Fira de la Puríssima

El cartell es realitzarà en el marc del projecte ArtClass, que utilitza l'art contemporani com una eina pedagògica.

El cartell de la 67a Fira de la Puríssima s'escollirà en el marc del Projecte Artclass, dedicat a la difusió de l'art contemporani en els centres educatius. Aquest projecte, impulsat pel Centre d'Art Can Castells i l'Associació Art Públic, es durà a terme aquest curs a l'escola i a l'institut Rafael Casanova de Sant Boi.

Alumnes d'aquests centres treballaran a l'aula amb obres, conceptes i materials relacionats amb l'art contemporani. Els nens i les nenes participants faran propostes artístiques inspirades en l'imaginari de la Fira de la Puríssima i, entre aquestes propostes, l'Ajuntament seleccionarà la imatge anunciadora del certamen. A canvi de la contribució en el procés d'elaboració del cartell, els centres rebran una aportació econòmica que es destinarà a la realització de projectes educatius .

El Projecte ArtClass es va dur a terme per primer cop a Sant Boi l'any passat. Hi van participar 600 infants de les escoles Parellada, Josep Maria Ciurana i Montbaig. Més de 1.000 persones van visitar les exposicions dels treballs realitzats. La Fira de la Puríssima, l'esdeveniment més multitudinari que se celebra cada any a Sant Boi, tindrà lloc aquest cop del 6 al 8 de desembre.

Redacció / Foto: ASBLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix