Irene Rigau inaugura el CEIP Escola Nova de Cervelló

A l’acte també va assistir el Delegat del Govern a Catalunya, Fernando Brea, i l’alcalde, Jesús Arévalo.

Cervelló compta amb un nou centre educatiu. Es tracta del CEIP Escola Nova, que es va inaugurar recentment en un acte presidit per la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, el Delegat del Govern a Catalunya, Fernando Brea Vide, l’alcalde de Cervelló,  Jesús Arévalo, el director de Serveis Territorials d’Ensenyament, Josep Maria Pérez, i la regidora d’Ensenyament, Marian Herrera.

A l’acte també hi van assistir altres membres del consistori i del Departament d’Ensenyament, a més de la directora de l’escola, Míriam Pérez i altres membres de l’equip directiu que van actuar com a amfitrions.

La inauguració va començar amb el descobriment de la Placa Commemorativa de l’acte, seguit per un recorregut per les instal·lacions, on la comitiva, encapçalada per la Consellera i l’alcalde, van interessar-se pel funcionament de l’equipament, la línia educativa i els diferents aspectes que procedeixen per al bon funcionament de l’escola i els seus alumnes.

Redacció / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix