La UPC de Castelldefels inaugura demà el curs acadèmic

La Sala d'Actes de l'Edifici C4 acollirà l'acte inaugural i comptarà amb la presència de l’alcalde Manuel Reyes.

Demà dimecres 2 d'octubre tindrà lloc l'acte d'inauguració del curs acadèmic 2013-2014 de les escoles del Campus del Baix Llobregat situat a Castelldefels. L'acte tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'Edifici C4 i comptarà amb la presència de Daniel López Codina, delegat del Rector al Campus del Baix Llobregat de la UPC; Lourdes Reig, directora de l'Escola Superior d'Agricultura; Jordi Berenguer, director de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, i Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels. L'acte inclourà el lliurament al millor expedient acadèmic de Graus a l'estudiant del Grau en Sistemes Biològics de l'ESAB, Víctor Flo i Sierra, i es podrà escoltar la lliçó inaugural "La telecomunicació: un valor estratègic per a Mercabarna", a càrrec de Josep Tejedo, director general de Mercabarna.

BCN AirSim Meeting 2013

D’altra banda, el campus de la Univesitat Politècnica será escenari els dies 5 i 6 d’octubre -tal com vam avançar fa uns dies a la Premsa del Baix- de la segona edició del BCN AirSim Meeting. L'objectiu d'aquest esdeveniment, el qual inclourà activitats obertes al públic en general, és donar a conèixer l'aviació a través de la simulació. El BCN AirSim Meeting 2013 dóna cabuda a tota mena de disciplines: la simulació aèria, l'spotting (una afició que fusiona l'aviació amb l'art de la fotografia), i l'aeromodelisme, entre d'altres. Tot plegat emmarcat en un programa d'activitats que conté conferències, exhibicions, tallers, visites i exposicions. Enguany, a més, acollirà la presentació de dos llibres: “Els aeroports d'Espanya”, escrit per Carlos Medrano (exdirector d'Aena), i “El temps vist des del cel”, del pilot Jordi Martín i del meteoròleg de TV3, Francesc Mauri. Una de les activitats més destacades se celebrarà dissabte 5 d'octubre al matí, després de l'acte inaugural. Es tracta d'una taula rodona on professionals de diferents àmbits (aeroports, aerolínies, controladors aeris, entre d'altres) debatran sobre la situació actual i les perspectives de futur del transport aeri a Espanya.

Redacció / Foto: UPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix