Avui comença la Festa Major 2013 del Prat de Llobregat

Camela, Els Catarres o José Corbacho són alguns dels grups musicals i artistes que participaran en l’edició d’aquest any.

El Prat de Llobregat celebra, des d’avui i fins el pròxim dilluns 30 de setembre, la seva Festa Major. Més de 100 activitats -cultura popular, música, circ, ball, espectacles infantils, teatre, esport, etc- hi ha previst que s’organitzin arreu de la ciutat. Com cada any, les entitats locals organitzen prop del 60% dels actes previstos, i la resta els organitza l'Ajuntament. Enguany el cartell de la Festa Major està dissenyat per Mario Sánchez, mentre que l’actor pratenc Lolo Herrero serà el pregoner (21 h, Plaça de la Vila). Cal destacar que els organitzadors mantenen les activitats respecte a anteriors edicions tot i el context de crisi econòmica.

Teniu tota la programació al següent enllaç: www.elprat.cat

Redacció / Foto: APLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix