Martorell, seu de les Jornades Europees de Patrimoni 2013

Se celebra durant tot aquet cap de setmana amb la participació de 220 municipis de Cataluny0a i s'oferirà més de 380 activitats.

Des de demà i fins al pròxim 29 de setembre se celebrarà a Martorell les Jornades Europees de Patrimoni 2013 que aplegarà un gran nombre de municipis de tot el territori català que mostraran el millor del seu patrimoni a través de portes obertes, visites guiades i activitats de tota mena. A Martorell es faran dues presentacions literàries i una ruta medieval per La Vila.

Exposicions, conferències, jornades de portes obertes, visites guiades, tallers, rutes a peu i en bicicleta, concursos de fotografia. Durant 3 dies, 220 municipis de tot Catalunya oferiran més de 380 activitats de tot tipus. Diferents formes d’apropar-nos a la riquesa patrimonial del nostre país i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia, patrimoni industrial o museus, entre moltes altres possibilitats.

Museus de Martorell i el Centre d’Estudis Martorellencs organitzen aquest cap de setmana tres atractives activitats per sumar-se a les Jornades Europees de Patrimoni. Divendres 27 de setembre a les 19.30h, al Centre d’Interpretació Històric La Caserna (Pg. Del Quarter, 9), es farà la presentació del llibre A peu per la Via Augusta. De Martorell a Tarragona pel Penedès, de Casimir Pla, Joan Anton Ventura i Miquel Vives.

Dissabte 28 de setembre a les 19.00h, al Museu Municipal Vicenç Ros (Av. Vicenç Ros s/n), es presentarà el llibre Pócimas de capuchino, de Fra Valentí Serra. A continuació hi haurà degustació de tisanes i infusions.

I el Centre d’Estudis Martorellencs organitzarà, diumenge 29 de setembre a les 10.00h, la sortida De la plaça de l’Església al Pont del Diable. Descoberta Medieval. Totes aquestes activitats són de franc. Aquesta iniciativa a Catalunya s'organitza per part de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni i compta amb el suport de l’Associació de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner.

Redacció / Foto: AM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix