L’Ajuntament d’Abrera paga el 50% del cost dels llibres escolars

Enguany representa un import de més de 150.000 euros i només subvenciona els cicles d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO.

L´Ajuntament d´Abrera subvenciona el 50% del cost dels llibres de text als alumnes abrerencs dels cicles d´ensenyament obligatori, des de P3 fins a 4t d´ESO. El consistori també ha concedit un ajut de 75 euros per a la compra de l´ordinador  per a primer d´ESO i una subvenció del 50% dels cost dels continguts educatius digitals. En el cas d´alumnes d´escoles d´educació especial, l´ajut és del 50% del cost del material didàctic.

Les famílies abrerenques que han comprat els llibres a través de les AMPA ja han obtingut directament aquest descompte. Això és possible gràcies a què l´alcaldessa, Maria Soler, ha signat un conveni de col·laboració amb les associacions de pares i mares d´alumnes (AMPA) i directors dels quatre centres públics que hi ha al municipi (les escoles Francesc Platón Sartí, Ernest Lluch, l´Escola Abrera i l´institut Voltrera). La resta de famílies poden sol·licitar l´abonament del 50% omplint el formulari que es troba a la seva disposició a l´Ajuntament (Oficina d´Atenció Ciutadana).

Aquest ajut és una mesura de caràcter social que l´equip de govern està duent a terme els darrers anys per reduir la despesa de les famílies en material escolar i que, en l´actual context econòmic, encara es fa més necessari. Enguany, representa un import de més de 150.000 euros.

Redacció / Foto: AA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix