El Festival Altaveu de Sant Boi aplega més de 9.000 persones

L’edició d’enguany va tenir molt bona acollida on van destacar les actuacions d’Scott Matrheuws, Damien Jurado, Egon Soda i Standstill.

Segons informa l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat més de 9.000 persones van assistir als concerts de la vint-i-cinquena edició del Festival Altaveu els dies 5, 6 i 7 de setembre. El balanç del certamen passa per l'alt nivell dels directes i la bona acollida del públic, tant pel que fa a les actuacions més multitudinàries com a les més intimistes. Entre les actuacions incloses a la programació van destacar les d'Scott Mattheuws, un jove autor i guitarrista britànic que va deixar el públic eclipsat, Damien Jurado, un veterà cantautor que va oferir un concert ple d'energia, Egon Soda, que va regalar al públic una gran vetllada i Standstill  una de les perles d'aquesta edició del festival. Tot i l'amenaça de pluja, no es va haver de suspendre cap concert.

Redacció / Foto: XM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix