L’escultura “Dar i Tomar” ja llueix a la platja de Castelldefels

L’artista castelldefelenc Lorenzo Quinn va inaugurar la seva obra ha donat a la ciutat.

Lorenzo Quinn va inaugurar en el passeig Marítim de Castelldefels per la seva nova escultura "Dar y Tomar". Durant l'acte també van ser presents l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, i la regidora de Presidència, Sonia Motos, així com diferents regidors del consistori, entitats de la ciutat i els patrocinadors que amb l'Ajuntament de Castelldefels han sufragat l'obra civil per la col·locació de l'obra.

L'escultura, de grans dimensions (alt, 380 cm, ample, 400 cm i de fons, 150 cm ) s'ha realitzat amb alumini fos procedent de llaunes reciclades i es convertirà en un nou element emblemàtic del patrimoni cultural de la ciutat i focus d’atracció turística pels milers de persones que visiten cada any la platja de Castelldefels.

L'escultor Lorenzo Quinn va dir que estaba molt feliç “per tenir per fi una obra meva a Castelldefels . Aquesta ciutat plena de llum, d'alegria, de bellesa i serenitat m'ha inspirat profundament en la meva obra artística i en la meva vida personal". Quinn va comentar que l'escultura "ha estat feta entre tots i per tots " i va recordar que l'obra "Dar y Tomar" vol significar el cicle de la vida, "reculls el que sembres". Per a l'artista, conegut arreu del món, "una obra d'art ha de parlar per si mateixa" .

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va afirmar que "l'Ajuntament de Castelldefels somiava amb tenir una icona, una referència al passeig Marítim de la ciutat. Un lloc per venir a fer-se una foto emmarcada en una gran obra amb el mar i la sorra de Castelldefels de fons". Per tot això va agrair a Quinn la seva aportació artística de manera totalment altruista a la ciutat i l'ha emplaçat a seguir fent-ho en un futur.

L'obra de Lorenzo Quinn s'ha confeccionat amb les llaunes foses que els veïns de Castelldefels han dipositat en els punts de recollida situats en diferents espais de la ciutat. L'empresa Garby ha col·laborat amb la seva maquinària, separant i compactant els envasos buits.

Redacció / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix