Sara Pi i Andrea Motis & Joan Chamorro, a la tardor musical de Cornellà

Sara Pi

La barcelonina Sara Pi, amb una àmplia discografia musical iniciada en el Jazz Sí Club, va adreçar la seva carrera cap a el soul, funk, reggae i r&b. Ja en 2008, en mans del productor Erico Moreira neix un projecte únic i original que conflueixen les amalgames de ritmes brasilers amb el més pur soul.

Abonament de temporada

Les entrades de la nova temporada ja estan a la venda awww.audioricornella.com amb la possibilitat també d’adquirir un abonament especial per a tota la temporada per 64 euros. També es posen a la venda entrades amb descomptes especials per a grups a partir de deu persones.  

Redacció | Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix