Arriba a Sant Andreu de la Barca el primer cicle de cinema argentí

L'acte inaugural serà aquest divendres, 31 de maig, a les 20 hores al Teatre, que es convertirà per primera vegada en sala cinematogràfica.

Preus populars

Durant els tres dies de la Mostra, es podran veure quatre pel·lícules significatives del cinema argentí: El Mismo Amor, La Misma Lluvia, de Juan José Campanella; Un Amor De Borges, de Javier Torre; Camila, de María Luisa Bemberg; i Lugares Comunes, d'Adolfo Aristarain (foto).

Els preus són populars: tres euros per pel·lícula, amb la possibilitat d'adquirir un abonament de nou euros per les quatre.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix