La santfeliuenca Joana Raspall, Premi Crítica Serra d'Or 2013

L'escriptora i poetessa centenària ha obtingut el premi en la categoria infantil de l'apartat de literatura per a nens i joves com a reconeixement al conjunt de la seva obra.

Els guanyadors d'enguany els va fer públics el 30 d'abril el director de Publicacions de l'Abadia de Montserrat i de la revista Serra d'Or, Josep Massot, en un acte al Palau Moja de Barcelona.

Altres guardonats en aquesta edició han estat Narcís Comadira, Josefa Contijoch, Josep Iborra, Rosa Cabré, Toni Gomila, Àngel Burgas, Jaume Bosquet i Miquel Àngel Llauger, han explicat fonts de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Poesia i roses

Es dona la circunstància que, coincidint amb la commemoració de l’Any Joana Raspall, la 55a Exposició Nacional es dedica a la poesia de les roses. Sant Feliu de Llobregat acollirà la 55a Exposició Nacional de Roses i la 34a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat els dies 10, 11 i 12 de maig.

L’Exposició Nacional de Roses, organitzada per l’Ajuntament amb la participació de l’Associació Amics de les Roses s’instal·larà al Palau Falguera on es podran veure i olorar més de 10.000 roses (entre roses d’hivernacle, roses de jardí i rosers en flor) de més de 150 varietats diferents.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix