Cornellà acull diumenge la I Fira de les Antiguitats

Comptarà amb quaranta expositors i vol convertir-se en un referent dels antiquaris i pels seguidors d’aquest sector.

La iniciativa neix amb el desig de convertir-se en un referent pels amants i seguidors d’aquest sector. D’una banda, atreu restauradors d’objectes i peces de gran valor històric que compren per poder recuperar-los i, d’una altra, aquest tipus de fires crida l’atenció dels compradors que col·leccionen aquests articles. Així, el diumenge, 28 d’abril la plaça exterior de Fira de Cornellà es convertirà en el millor aparador d’antiguitats entre 8h del matí i 15h de la tarda amb accés gratuït. La voluntat és que aquesta fira tingui una periodicitat mensual fent-se un lloc entre aquest tipus d’esdeveniments i, per proximitat, sigui la Fira d’Antiguitats referent a la comarca del Baix Llobregat i a l’àrea metropolitana de Barcelona.

La Fira de les Antiguitats té com a objectiu recuperar el gust per l’antic, símbol de les nostres tradicions. Amb una quarantena d’expositors aproximadament procedents de tot Catalunya i, fins i tot, del sud de França, durant el matí del diumenge el visitant podrà comprar de tot i a preus assequibles. Es poden trobar des de peces per tan sols 25€ fins a mobiliari antic amb preus que poden arribar als 400€. Articles a l’abast del public com per exemple rellotges, llits, baüls, eines de conreu antigues, una gran gamma de quinqués, o mobiliari, entre d’altres. www.firacornella.com.

Segons l’organitzador de la Fira de les Antiguitats, Jordi Sala, el públic ha de tenir clar que el  segment de les antiguitats no oferta peces catalogades com a patrimoni d’art. Són peces amb  valor històric que es recuperen per tal de tenir testimoni de la seva vàlua en temps passat recuperant-los evitant la seva extinció. La majoria de les peces que es mouen en el mercat de les antiguitats procedeixen des de França on es celebren amb periodicitat les fires amb més renom i on els antiquaris són assidus per poder recuperar articles de gran valor.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix