Atrium Viladecans: Un assassinat per a celebrar el desè aniversari

Un cadàver al teatre 

Fonts d’Àtrium han explicat que l’escpectacle arrencarà de la següent manera: “Que ningú s'alarmi, però hem trobat un cadàver. No en sabem la identitat. Tampoc no sabem qui l'ha matat. Però és ben clar que ha mort fa només uns minuts. Així que ningú podrà sortir d'Atrium fins que descobrim qui és l'assassí. ] Aneu a la pista de pàdel, a la sala de teatre o a la piscina. Qualsevol indici, qualsevol detall, qualsevol paraula podria ser clau per descobrir el culpable.” Per primera vegada, el teatre ocupa tots els espais d'Atrium Viladecans.

Intriga

Un espectacle que arrenca amb una festa juvenil celebrada a una sala de teatre -amb els llums tancats i l'emoció pròpia d'aquestes situacions- deriva, després de la mort del cap de les instal·lacions i de l'inici de la investigació, en una intriga que abraça més les noveles del gènere que no pas les propostes que arriben habitualment a Àtrium, un espai que arriba als 10 anys amb un saludable estat de forma.

H. M.| Foto: Àtrium
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix