Irak-2003: Retrat d’un país que porta 10 anys ocupat

L'exposició ‘Irak 2003: vida diària en un país ocupat’, del fotògraf català Sergi Reboredo, estarà al Museu de Sant Boi del 7 al 31 de març). Reboredo ha treballat a  España, Brasil, Mèxic, Bahamas, EE.UU., Jordania, Malasia, Àfrica, Venezuela, Cuba, Camboya, Vietnam, Estambul, Filipinas, Haití, Irak, República Dominicana, Kenia, Marruecos, Senegal, Hong Kong, Singapur i Tailandia.

A més, el cicle projectarà el reportatge ‘Lliçons de la guerra de l'Irak’, del programa Latituds, i el documental ‘Farenheit 9/11’, de Michael Moore (14 de març, 19.30 hores, Cinemes Can Castellet).

En el col·loqui posterior intervindran Jaume Botey i Pilar Massana, de la Plataforma Aturem la Guerra, i Tica Font, directora de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

L'Ajuntament organitza el cicle Resistències, que vol servir com a eina per promoure la pau i la no-violència i reflexionar sobre l'impacte dels conflictes armats, han explicat fonts municipals.

Primavera àrab

Les projeccions del cicle tindran lloc als Cinemes Can Castellet i les exposicions, al Museu de Sant Boi.

La guerra d'Iraq serà el tema del mes de març. A l'abril, ho serà la primavera àrab (Tunísia, Egipte, Líbia i Síria), mentre que al maig serà el torn per a la resistència quotidiana de la població civil en països com Líbia o Palestina.

Redacció | Foto: Sergi Reboredo
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix