Sant Boi de Llobregat ja viu la Diada de Sant Jordi


La tradicional cita cultural i festiva compta de nou amb un programa d’activitats que es duran a terme en diversos espais 

Sant Boi de Llobregat es tornarà a vestir de festa per gaudir, una vegada més, de la diada de Sant Jordi. Les roses, els llibres i la llegenda del cavaller que va matar un drac seran els protagonistes d’un dels dies més bonics de l’any. A banda de la tradicional venda de flors i lectures, a la nostra ciutat s’han preparat tot un seguit d’activitats perquè tothom pugui gaudir d’una estona d’esbarjo. Enguany, la Torre del Sol, la plaça de l'Ajuntament i la Rambla Rafael Casanova tornaran a ser els espais que protagonitzaran aquest dia.

643ea583c03d0.r d.3554 2665 1051

A més, les biblioteques Maria Aurèlia Capmany i Jordi Rubió i Balaguer i els Jardins de Can Torrents celebren activitats prèvies a la diada perquè les famílies puguin gaudir juntes d'aquesta data tan especial. I també hi ha activitats posteriors al dia 23, com un Sant Jordi comunitari, un concert solidari o un club de cinema especial.

Sant Boi Carpa

Mentre que el barri de Camps Blancs celebrarà el seu propi Sant Jordi comunitari el dia 24 de 17 h a 20 h de la tarda al carrer Salvador Seguí amb diferents tallers i activitats. El Mercat Sant Jordi també celebrarà Sant Jordi a la seva manera, i a més de lluir ben bonic, per cada tres tiquets de compra als establiments del mercat, regalaran una rosa. 

SANT JORDI plaça

Durant la diada, la plaça de l’Ajuntament acollirà la fira d’Entitats, Igualtat, Cooperació, Solidaritat i Pau. En ella hi haurà un espai de trobada que permetrà donar a conèixer a diferents entitats del municipi i ajudar-les a recaptar diners pels seus projectes. 

ACTIVITATS (clica aquí)

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix