El Prat proposa una mescla de carxofes i jazz amb Los Fulanos

El temps de les carxofes és sinònim també de jazz, asseguren des de l’organització d’un event que ermetrà descobrir noves propostes en clau de jazz i estils propers com el boogallo de Los Fulanos, el jazz manouche dels Barnouche, la intensitat de Kill Drink, els clàssics del jazz, blues i rock dels Shakin’All i el jazz brasiler de Luna Cohen.

Los Fulanos

Aquesta banda de Barcelona, tant brillant com inclassificable a nivell estilístic, tancarà l’escarxofa&Jazz 2013 presentant el seu disc Si esto se acaba que siga el boogaloo. Portaran a escena una barreja de salsa, funk i boogaloo.

Barnouche 

Aquest quartet portarà una mica de swing dels gitanos del nord d’Europa. Això és Barnouche, una alta dosi de jazz manouche en què la música balcànica i la música jueva es creuen amb el jazz”, indiquen des de l’organització.

Shakin’all 

Desplegaran el seu univers demúsica vintage, a una zona de frontera entre el blues, el jazz, el rock’n'roll i la música de Nova Orleans, repassant estàndars de grans noms de la música en un directe intens.

La Kill Drink 

Aterra de nou a l’Escarxofa & Jazz la nova proposta esbojarrada de l’Always Drinking Marching Band. Sis musics i un clown faran el que millor els hi surt: fer ballar i passar una bona estona amb un somriure a la cara.

Luna Cohen 

A mig camí entre el jazz i la música carioca, la brasilera Luna Cohen ve al Baix Llobregat a presentar el seu primer treball, Estrada do sol. Luna Cohen ha estat premiada com a millor nova proposta de jazz als premis Enderrock de 2012.

Dinar popular

El dinar popular serà un arròs de pagès amb carxofa Prat i unes postres de delícia de carxofa que cuinarà l’entitat Les Escarxofes del Prat.

Els tiquets per al dinar es podran comprar a partir del 25 de març de forma anticipada a L’Artesà, el Lloro o La Porta del Delta , o bé el mateix diumenge durant l’Escarxofa & Jazz. El preu dels tiquets és de sis euros.

 H. M. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix