Netflix anuncia la primera pel·lícula de la climentona Aitana

“Pared con pared” explica la història d’una jove pianista i el seu antipàtic veí, que necessita silenci absolut per a treballar”

Netflix va anunciar el passat dilluns, a través d’X, que ha començat el rodatge de la primera pel·lícula d'Aitana: “Pared con pared”. No donen detalls més enllà que la gravació és a Madrid i que explica la història d’una jove pianista i el seu antipàtic veí (Fernando Guallar), que necessita silenci absolut per a treballar.

GG3q 1VW0AAxJpE

GG3rAYOXgAAStUo

GG3q PpWsAACOJj

La cantant climentona no ha afegit res sobre aquest tema, encara que sí ha compartit el vídeo de Netflix i algunes fotografies del seu personatge. Segons avança Cinemanía, serà un remake de la francesa Després de la paret (2015) i serà dirigida per Patricia Font. L’agència EFE assenyala que tindrà el mateix títol i que completen el repartiment Natalia Rodríguez, Adam Jezierski, Paco Tous i Miguel Ángel Muñoz, entre altres.

Redacció / Fotos: Aitana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
211

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix