Aitana opta a cinc Premis de l’Acadèmia de la Música d’Espanya

A més de la cantant climentona també estan entre els nominats en les seves diferents categories, el castelldefelenc Alizzz o el pratenc Alfred García

Aitana ha estat nominada a cinc Premis de l’Acadèmia de la Música d’Espanya pel seu disc ‘Alpha’. La de Sant Climent de Llobregat té un total de cinc nominacions en les categories d’artista de l’any, millor àlbum pop, millor cançó urbana per ‘Miamor’, millor àlbum de música electrònica i millor cançó de música electrònica per ‘Los Ángeles’.

Captura de pantalla 2024 03 23 a las 8.31.42

Entre els nominats també hi ha Silvia Pérez Cruz, amb sis nominacions, el castelldefelenc Alizzz (a la categoria àlbum de l’any per ‘Boicot’), Sergio Dalma, Judit Nedderman, Núria Graham i Raül Refree. A més, a l’apartat de millor cançó en català i aranès, hi competeixen ‘Els teus ulls’ del pratenc Alfred García, ‘Mussegu’ de Figa Flawas, ‘Ressaca a sa platja’, de Maria Jaume, ‘Ell no vol que el món s’acabi’ de Silvia Pérez Cruz, i ‘Coti x Coti’, The Tyets. La banda de rock Arde Bogotá parteix com a favorita amb nou candidatures.

Alizzz PabloTribello Alta 1

Captura de pantalla 2024 03 23 a las 8.33.07

L’Acadèmia de la Música d’Espanya, presidida per Luis Cobos, ha seleccionat 200 finalistes entre les més de 2.600 candidatures presentades. Els 800 membres de la institució votaran des del 25 de març al 15 d’abril als premiats. Els guardons tenen un total de 48 categories, 43 de les quals s’escullen per votació i cinc a proposta dels òrgans del govern de l’Acadèmia.

Redacció / Fotos: Artistes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
193

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix