La martorellenca Sandra Reina guanya un Premi Gaudí

La cineasta va obtenir el guardó al Millor Curtmetratge per ‘El Bus’

Sandra Reina va rebre el guardó al Millor Curtmetratge per 'El Bus' durant la gala dels setzens Premis Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català. A més, la seva obra està nominada als 38ns Premis Goya en la mateixa categoria, que es desvetllaran el 10 de febrer a la Feria de Valladolid.

La cineasta martorellenca, membre de l’associació Cinema del Diable, assegura que és una sensació “indescriptible” i que es va assabentar de la nominació per Internet, a casa i en pijama. El Bus competia amb altres tres curtmetratges: Blow! de Neus Ballús, La herida luminosa de Christian Avilés, i Tots els meus colors d’Anna Solanas i Marc Riba. “Els altres curts eren increïbles. Hi havia referents com la Neus Ballús; La herida luminosa, molt premiat a d’altres festivals, o dos monstres de l’animació en català com Solanas i Riba”.

IMG 20240205 WA0016

El Bus és un curtmetratge documental. Reina assegura que “neix d’una casualitat”. Fa anys, Reina agafava diàriament l’autobús Martorell-Barcelona per anar a treballar. “Sempre l’agafava a la mateixa hora, però un dia el vaig perdre i vaig agafar-ne el següent. Vaig començar a escoltar les converses, a adonar-me que l’ambient era diferent i que hi havia més xivarri de l’habitual. Quan vaig baixar, vaig comprovar que era el trajecte Can Brians-Barcelona i que molts d’aquells viatgers eren presos de permís de cap de setmana”.

Redacció / Fotos: Premis Gaudí- Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix