Clara Segura guanya el Premi Gaudí a la Millor Actriu Secundària

La jove actriu santfeliuenca Clàudia Malagelada es va endur el guardó a Millor Actriu Revelació pel seu gran i destacat paper a la pel·lícula ‘Creatura’

Clara Segura va guanyar, aquest diumenge, el Premi Gaudí a la Millor Actriu Secundària pel seu paper de mare a la pel·lícula Creatura, dirigida per Elena Martín. La santjustenca ha guanyat el guardó davant les candidatures d’Aina Clotet (‘Els Encantats’), Ane Gabarain (‘20.000 especies de Abejas’) i Ana Torrent (‘Sobre todo de noche’).

Captura de pantalla 2024 02 05 a las 12.19.45

clareta

Captura de pantalla 2024 02 05 a las 9.49.41

La santjustenca va donar les gràcies a l’acadèmia i també “als espectadors i espectadores per anar al cinema a consumir històries i a viure experiències” i va afegir que “vull compartir el premi amb les meves companyes de nominació, felicitats per les vostres feines, ja que les trobes increïbles, i també vull compartir-ho amb tot l’equip de Creatura perquè ha estat una experiència diferent per a molts de nosaltres. A l’Elena, per la seva passió, sensibilitat i lideratge, per fer de la pel·lícula una història que va més enllà d’un guió i ha acabat colpint a molts espectadors i espectadores”. Finalment, va dir que “espero que l’art sigui en forma de llibres, de cinema, de teatre, de pintura i pugui modificar una miqueta la societat que necessita tant aquest canvi.”

Clara Aguilar, productora, compositora i multiinstrumentista, que competia a la categoria de Millor Música Original  per ‘Creatura’, no va poder aconseguir el guardó. Alfonso de Villalonga, per ‘Robot Drems’, es va endur el premi. Era el segon any consecutiu que la santjustenca rebia una nominació. 

Una santfeliuenca, la revelació

D’altra banda, la jove actriu santfeliuenca, Clàudia Malagelada, amb forts vincles amb Sant Just Desvern va recollir el premi a la Millor Actriu Revelació pel seu gran i destacat paper a la pel·lícula ‘Creatura’. Malagelada s'ha imposat a Ainara Elejalde ('Els encantats'), Alicia Falcó ('Las buenas compañías') i La Dani ‘Dani F.Pou’ ('Te estoy amando locamente').

Captura de pantalla 2024 02 05 a las 10.24.42

Malagelada va voler agrair “a les productores, l’equip de càsting, l’equip de Creatura, la meva família i a les meves amigues” i en especial “a l’Elena, que és la germana gran que sempre he volgut tenir, és una directora increïble i he après tot de tu.”

Redacció / Fotos: Premis Gaudí-Ràdio Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
189

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix