En marxa la temporada d’Hivern-Primavera de l’Auditori de Cornellà

Entre les novetats, el teatre s’afegeix al programa Apropa Cultura i al Cultura Jove, que promou les arts escèniques entre col·lectius en risc d’exclusió i entre els joves

Amb 2024, arriba la nova temporada estable de L’Auditori de Cornellà, un teatre que enguany s’engalana per commemorar els seus trenta anys de vida. I ho farà amb un munt de propostes d’arts escèniques i moltes novetats. A més de les programacions pròpies d’Hivern-Primavera i de Tardor, s’ha dissenyat uns dies especials complementaris que inclouen diferents actes que tindran lloc del 26 al 29 de setembre per celebrar els trenta anys de vida.

edu soto 1

La nova proposta cultural per aquest hivern-primavera inclou quinze espectacles de primer nivell. Es va estrenar la programació amb dos espectacles, La Ruina i Poncia. Al 3 de febrer es farà un homenatge a la banda Coldplay amb un tribut a càrrec de Coldday i la seva gira Music of the Spheres Tour. El diumenge, 11 de febrer, es donarà pas al musical Peter Pan per gaudir en família i dissabte, 17 de febrer, serà el torn d’Edu Soto amb la seva comèdia musical, Más vale solo que ciento volando ‘Reloaded’. S’acomiadarà el mes de febrer amb l’obra de teatre Uppgivenhet el 25 de febrer amb Diana Gómez, Marc Tarrida, Pau Escobar i Biel Castaño.

temporada ossc menu

Al mes de març també hi ha previst quatre noves cites. El primer espectacle serà el musical El jovencito Frankestein de la companyia Atornillados Teatro. Serà l’1 de març emmarcat en el Cicle Emergent que dona visibilitat a joves talents. Seguirà el 2 de març Inés Issel amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat que interpretaran les Estaciones Porteñas de Piazzola. El 10 de març s’apujarà el teló per rebre a cares molt conegudes i televisives. Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve interpreten Conspiranoia, una comèdia de Marc Angelet i Jordi Casanovas. I per acabar març, s’ha programat l’òpera Manon Lescaut el 24 de març, el primer gran èxit operístic de Giacomo Puccini convertida en una obra poderosa i commovedora que continua captivant l’audiència.

LaIsladelAire 14abril

Arribat el 7 d’abril, serà el torn de riure amb El show de Patricia Espejo. Monòleg en mans d’una còmica natural, espontània i divertidíssima. El 14 d’abril es farà La Isla del Aire, d’Alejandro Palomas i dirigida per Mario Gas que compta amb les interpretacions de Núria Espert, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Clàudia Benito i Candela Serrat. Finalment, New Gospel acomiadarà el mes d’abril, el dia 27, també dins el Cicle Emergent.

Farruquito 11maig

I per acomiadar la temporada en el mes de maig, d’una banda, es podrà gaudir en família amb Xiula el 5 de maig i amb el seu nou espectacle Babynova. I per l’altre, actuarà Farruquito l’11 de maig en el marc del 40è Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà. La seva música i art, posaran el punt final a la temporada estable Hivern-Primavera 2024.

Podeu consultar tota la programació 2024 i el programa especial del 30è aniversari a www.auditoricornella.com.

Descomptes i abonaments

Per fer més accessible la nostra programació, a L’Auditori té diferents tipus de descomptes i abonaments: descomptes en entrades anticipades, preus especials per a menors de 25 anys i majors de 65 anys, preus per a grups i cinc tipus d’abonaments i packs.

Però com a novetat, L’Auditori se suma a l’Apropa Cultura, un programa que connecta entitats socials que treballen amb persones en risc d'exclusió amb teatres, auditoris, festivals i museus amb l’objectiu de facilitar l'accés a les seves activitats culturals a aquests col·lectius en situació de vulnerabilitat. Així, s’uneix a aquesta xarxa amb vocació de compromís social i es reserven entrades amb tarifa reduïda i es posa a disposició d’aquestes entitats i serveis socials.

També s’afegeix enguany al programa Cultura Jove, una aliança dels promotors culturals, teatres, sales i festivals de música i d’arts escèniques de Catalunya per posar a la venda entrades a preus especials per a joves d’entre 18 i 30 anys.

Per últim, cal recordar que L’Auditori està inclòs dins els equipaments on es poden fer servir el Bo Cultural Jove, que ofereix als joves una ajuda de 400€ per invertir en cultura.

Redacció / Fotos: Procornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
192

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix