Chanel: “M’encantaria fer la Superbowl”

La cantant d’Olesa de Montserrat anuncia que actuarà enguany en la nova edició del Share Festival

Aquest maig farà dos anys que Chanel va participar a Eurovisió amb la cançó ‘SloMo’, on va acabar en tercera posició del festival. En una entrevista a l’agència ACN assegura que no té cap sentiment d’amor-odi pel seu pas pel Benidorm Fest o Eurovisió perquè forma part de la seva història. “M’ha portat conèixer gent meravellosa i molts fans increïbles, amb moltes oportunitats i aprenentatges”, explica. La cantant d’Olesa de Montserrat confessa que va tenir l’oportunitat de treure un disc després d’Eurovisió, però defensa que va preferir fer “una aturada emocional per rebaixar tota l’eufòria i fer-ho tangible. Aquest ha estat el meu procés. No volia ser gairebé com un ninot sense ànima i per això vaig fer aquesta inversió d’energia en aquell moment.”

chanel 2

GFBTL1dWUAE YKs

L’última cançó del seu primer treball es titula com l’àlbum, ‘Agua’. Chanel indica que és la cançó més personal del treball i és l’única balada. “Volia mostrar aquesta cara meva que no tothom coneixia de cantar i fins i tot despullar-me una mica emocionalment”. Celebra la bona acollida de la cançó i que la gent hagi fet seva la lletra. El disc mostra un estil eclèctic amb dotze cançons, on posa de manifest les seves arrels llatines. En l'entrevista amb l’ACN, diu que en el procés de creació del disc ha estat fidel a ella mateixa i que ara té la vista posada en els concerts que oferirà. De fet, anuncia que actuarà enguany en la nova edició del Share Festival.

chanel 3

Confessa que li agrada gaudir de les petites coses i ho celebra “tot sempre”. Per a ella, l’èxit és poder dedicar-se al que li agrada. “Tinc metes que m’encantaria que es facin realitat i soc molt treballadora i vaig cap allà amb tota l’energia i gaudeixo del camí”. I quines són aquestes metes? “M’encantaria fer la Superbowl”, contesta. Assegura que treure el disc a la seva manera era un dels seus objectius i que ara ho és portar l’àlbum al directe. De fet, ara estan en el procés de creació dels concerts que durà a terme ben aviat.

CHANEL 4

Chanel recorda que va fer per La Marató una versió en català de la cançó ‘Agua’ de Jarabe de Palo. “És meravellós, m’agradaria fer una cançó en català meva, pròpia, clar que sí”, reconeix.

Redacció / Fotos: Chanel

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
193

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix