La Biblioteca de Viladecans celebrarà el seu vint-i-cinquè aniversari

Va ser la segona més gran de la comarca quan es va inaugurar l’any 1999

Coincidint amb la Festa Major d’Hivern a Viladecans, la ciutat celebrarà el vint-i-cinquè aniversari de la Biblioteca de Viladecans. L’equipament cultural arriba a aquesta efemèride totalment renovat, després d’unes importants obres de millora interior i rehabilitació de la façana i teulada. Les actuacions han consistit en l’arranjament de la coberta, la renovació i substitució dels equips de climatització de l'edifici, la rehabilitació de les façanes i la millora de la xarxa elèctrica i de l’enllumenat interior, així com el canvi de paviments i altres elements interiors.

biblioteca 1 viladecans

La Biblioteca es va inaugurar al gener del 1999, compta amb 1.600 m2 de superfície útil i té diverses sales per a lectura i estudi, a més de ludoteca. En el moment de la seva inauguració, era la segona més gran de la comarca. Com a part de la reforma, també s’ha actuat a l’interior, repintant les parets, posant paviment nou, renovant part del mobiliari, millorant l’espai infantil amb l’eliminació de la peixera i incorporant nova senyalística. També s’ha redistribuït el fons de l’equipament i ara les persones usuàries tindran a la seva disposició 60.000 llibres organitzats en dos quilòmetres de prestatgeries.

ACTIVITATS

 

DIJOUS 18

20 h | Biblioteca de Viladecans

10è Narracans, Festival de narració oral

Històries per a adults. Ho organitza: Assoc. de Narradors i Narradores (ANIN).

DISSABTE 20 

Fins al 2/3 | Biblioteca de Viladecans

Exposició: 25 anys de servei públic

Sobre la història de la Biblioteca de Viladecans.

10.30-14 h | Parc de Can Xic

Festa pels 25 anys de la Biblioteca de Viladecans

Jocs familiars de fusta i, a les 12.30 h, concert familiar i pintacares, amb La Dona del Sac.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix