Clara Segura i Clara Aguilar, nominades als XVI Premis Gaudí

Les santjuestenques, que han treballat en la pel·lícula ‘Creatura’, estan nominades com a Millor Actriu Secundària i a la Millor Música Original

Sant Just Desvern està d’enhorabona. Dos talents locals del món del cinema i de la música han estat nominats als XVI Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

gettyimages 1580232197 1024x1024

Clara Segura ha rebut una nominació a Millor Actriu Secundària per la seva actuació en la pel·lícula ‘Creatura’, dirigida per Elena Martín. Aquesta nominació se suma a la reconeguda carrera de l’actriu i es tracta de la quarta nominació a aquests premis.

claraguilar

D’altra banda, Clara Aguilar, productora, compositora i multiinstrumentista, ha estat nominada a Millor Música Original també per ‘Creatura’. És el segon any consecutiu que rep aquesta nominació. 

La gala de lliurament de premis, segons informa Ràdio Desvern, tindrà lloc el pròxim diumenge 4 de febrer al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, amb les humoristes Maria Rovira i Ana Polo com a mestres de cerimònies. 

Redacció / Fotos: Arxiu-Ràdio Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix