El Ple de Cornellà decideix si commemora el 25è aniversari d’Estopa

Els germans Muñoz, David i José Manuel, celebren el pròxim any el quart de segle sobre els escenaris

El Ple de Cornellà de Llobregat, que tindrà lloc aquest dimecres 20 de desembre, haurà de votar una moció que presenta el grup municipal VOX on proposa un acord entre les forces polítiques locals per commemorar amb una placa o incloent en la llista de carrers de la ciutat un carrer o una plaça als "Germans Muñoz, Estopa", reconeixent així el valor cultural que el duo musical ha aportat al municipi baixllobregatí. La moció també suggereix que, en cas de ser aprovada, es contempli l'opció de fer un acte institucional solemne per a la commemoració. Tot això en el context que els germans Muñoz, Estopa, celebren aquest pròxim any el seu vint-i-cinquè aniversari.

estopeta

5b22a468 6052 4161 a08e 3b66fe5f85d1 alta libre aspect ratio default 0

Iván Cánovas, portaveu de VOX en el municipi, es mostra desitjós que la moció tiri endavant perquè "són uns dels millors ambaixadors que tenim de la ciutat en el món. Des de la creació del duo musical en 1999, sempre abanderen amb orgull l'ésser de Sant Ildefons i de Cornellà allà on van, i aconsegueixen que, a nivell nacional i internacional, els seus fans posin el nostre municipi en el mapa."

Captura de pantalla 2023 12 19 a las 8.29.32

Estopa és un duo de rumba catalana format pels germans David i José Manuel Muñoz. Creat el 18 d'octubre de 1999, amb el seu primer disc van aconseguir vendes superiors a 1.000.000 de còpies, aconseguint així el reconeixement al seu país natal i després en països americans com l'Argentina, Mèxic, Colòmbia i Veneçuela. La seva música mescla l'estil flamenc i rumbes urbanes i han venut més de quatre milions de discos en l'àmbit nacional i internacional.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix