Pallejà s’acomiada l’actriu Itziar Castro en una vetlla pública

La mare d’Itziar Castro agraeix el suport rebut on ha sonat la cançó 'I will survive' de Gloria Gaynor

Els primers a arribar a la capella ardent instal·lada a la Sala Pal·ladius de Pallejà han estat el seu germà Oriol; el seu pare, Manel Castro, i la seva mare, Lucía Rivadulla, completament trencada. La mare d'Itziar Castro, Lucia Rivadulla, ha manifestat que l'actriu, morta el divendres als 46 anys, "ha d'estar molt contenta" per tot el suport rebut després de la seva mort. Ho ha declarat als periodistes en sortir de la vetlla, que romandrà obert al públic aquest diumenge a Pallejà (Barcelona), i al qual ha entrat cap a les 10.00 hores, vestida de vermell: "No vinc de negre, vinc de vermell, perquè Itziar era vermella, vermella de llum, vermella de vida."

padre itziar castro 6a605207 231210142256 1200x800

Captura de pantalla 2023 12 11 a las 6.44.14

A més ha recordat quan va començar a interessar-se per la interpretació i va començar en un grup de teatre del poble, iniciant-se en una professió en la qual no sempre el va tenir fàcil, però ha destacat que era molt forta: "I va anar lluitant molt, molt. No ho va tenir fàcil”. Ha explicat que ella li va preguntar textualment a un amic de l'actriu si realment valia tant, i que ell li va contestar que "Itziar és molt bona i passarà a la posteritat pel que ha fet, per la labor que està defensant, l'impossible, defensar la igualtat de tot el món".

Captura de pantalla 2023 12 11 a las 6.45.15

A més, la mare s'ha dirigit als pares que rebutgen als seus fills per ser homosexuals per a dir-los "sent, cadascun és com és, i ella és com era", i ha afegit que no sap on està, però que estaran juntes. "Potser era el seu moment, perquè vosaltres la valoreu tant. Us dono gràcies a tots perquè tota la premsa heu estat molt amables amb ella", ha afegit la mare de l'actriu sobre els mitjans de comunicació. També ha recordat a l'actriu Concha Velasco, morta el 2 de desembre, destacant que "Concha la volia molt" i que, per a la seva filla, Concha Velasco era un referent.

4a8f65f4 c363 4528 a77d af85e06444aa alta libre aspect ratio default 0

La vetlla d'Itziar Castro ha reunit centenars de persones durant aquesta jornada de diumenge. Entre les personalitats destacades que han visitat la vetlla estan el fill de la cuinera Carme Ruscalleda, el també cuiner Raül Balam Ruscalleda; les presentadores Ares Teixidó i Alejandra Castelló; la periodista Cristina Fallarás, i l'advocada Carla Vall.

65760e3740a8d

alexia alejandra

Dins de la sala, el taüt de l'actriu està obert i envoltat de corones de flors d'amics i familiars, així com les enviades per l'Acadèmia del Cinema i l'FC Barcelona, i ha sonat la cançó 'I will survive' de Gloria Gaynor.

Redacció / Fotos: Europa Press-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix