Rosalía i Aitana, les artistes catalanes més escoltades a Spotify

Un total de 574 milions d'usuaris utilitzen la plataforma per escoltar música i han situat Taylor Swift com la més escoltada del món

L’olesana Rosalía, l’hospitalenc Morad i la climentona Aitana tornen a ser els tres artistes catalans més escoltats mundialment aquest 2023 a través de l'aplicació d'Spotify. Segons dades facilitades per la plataforma, Barcelona trenca la dinàmica mundial on Taylor Swift ocupa la primera posició com artista més escoltada de 2023.

aitana rosalía

A la capital catalana els cinc artistes més escoltats aquest any han estat Bad Bunny, Quevedo, Feid, Myke Towers i Rauw Alejandro. Pel que fa a les cançons més reproduïdes a Barcelona hi ha 'Yandel 150' de Yandel i Feid, 'Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53' de Bizarrap i Shakira, 'Playa del inglés' de Quevedo i Myke Towers o 'Beso' de Rosalía i Rauw Alejandro.

Entre el top 10 de cançons més escoltades a Barcelona el 2023 també hi ha els temes 'La Bachata' de Manuel Turizo, 'Columbia' de Quevedo, 'Nochentera' de Vicco, 'El Merengue' de Marshmello i Manuel Turizo, 'Lala' de Myke Towers i 'TQG' de Karol G i Shakira.

D'altra banda, segons el Wrapped de Spotify, els artistes més escoltats a nivell mundial han estat el 2023 Taylor Swift, Bad Bunny, The Weeknd, Drake, Peso Pluma, Feid, Travis Scott, SZA, Karol G i Lana del Rey.

Redacció / Fotos: 3Cat-FC Levante Las Planas

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix