El Pessebre Vivent de Corbera arriba a la seixantena temporada

Ja estan disponibles les entrades de la temporada 2023-2024, que es venen exclusivament online

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat torna a posar-se en marxa gràcies a l’esforç de l’Associació Pessebre Vivent Amics de Corbera. Serà la seixantena temporada. I ho fa amb il·lusions renovades i amb l’objectiu de superar el nombre de visitants que el fan un dels més importants que se celebren durant les festes nadalenques (amb més de 2.500 representacions des de 1962).

CARTELL TEMPORADA 23 24 scaled

Captura de pantalla 2023 11 23 a las 8.09.04

El Pessebre Vivent de Corbera es fa en lentorn natural anomenat Penya del Corb en un circuit de prop de 700 metres. Un espai de 14.000 m2, envoltats de zones verdes, com és habitual al municipi baixllobregatí. En un circuit de prop de set-cents metres de recorregut s’hi representen diverses escenes nadalenques: l’anunciació de l’Àngel a la Verge, els pastors, les bugaderes, el Naixement a la Cova, l’anunci de l’Àngel als pastors, l’adoració, els Reis, la fugida a Egipte, la vida de família a Natzaret i escenes típiques catalanes de masies i barris on es treballen diversos oficis, es canten nadales i es fa cagar el tió davant el tradicional pessebre de molsa.

Captura de pantalla 2023 11 23 a las 8.09.15

Tots els actuants, uns dos-cents cinquanta, hi col·laboren de forma desinteressada, sacrificant més de vint nits per temporada, les més fredes de l’any, amb una clara voluntat: fer viure als nostres visitants amics un Nadal diferent.

Captura de pantalla 2023 11 23 a las 8.06.39

Captura de pantalla 2023 11 23 a las 8.06.51

Entrades online

Ja estan disponibles les entrades, per poder visitar el Pessebre Vivent de Corbera, per a la temporada 2022-2024. Des de la temporada passada, les entrades es venen exclusivament per internet, per tant, aquesta temporada tampoc hi haurà un punt de venda en el mateix Pessebre.

Captura de pantalla 2023 11 23 a las 8.08.03

Els ciutadans de Corbera de Llobregat, menors de sis anys, les invitacions i les entrades 2×1 també han de treure l’entrada per internet sense cost, com a mesura per poder tenir control sobre l’aforament del recinte.

Redacció / Fotos: APVAC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix