Björk i Rosalia canten juntes a La Granja de la Ricarda del Prat

‘Oral’ és una cançó compromesa amb la sostenibilitat del planeta i els beneficis que generi es donaran a l’ONG Aegis

El talent de Rosalia torna a la seva comarca, al Baix Llobregat. La Granja de la Ricarda, al Prat de Llobregat, és l'escenari del videoclip de la cançó  Oral que l'artista catalana protagonitza amb Björk i que ha vist la llum ahir dimarts. Es tracta d'una obra compromesa amb la sostenibilitat del planeta. Els beneficis que generi es donaran a l'ONG Aegis, que s'oposa a les piscifactories intensives de salmó que amenacen la biodiversitat a Islàndia.

QVZI2CM645MINEHPF6ZTU2MHZQ

El videoclip, dirigit per Carlota Guerrero, i que va comptar amb la col·laboració del Prat Film Office per a la seva realització, mostra a les dues cantants protagonitzant una lluita d'arts marcials al centre d'un espai diàfan que els i les pratenques reconeixeran fàcilment: es tracta d'un dels característics pavellons de La Granja la Ricarda.

rosalieta

El Prat, terra de pel·lícula

El Prat de Llobregat és, després de Barcelona, una de les ciutats catalanes que més rodatges atreu cada any. A través del Prat Film Office, l'Ajuntament atén nombroses produccions que acudeixen al municipi, com per exemple aquesta, atretes per la diversitat i singularitat dels seus paisatges, que inclouen des d'ambients urbans i industrials fins a alguns dels paratges naturals més verges de l'àrea metropolitana, al cor dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, com per exemple el de la Ricarda.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix