'La imatge permanent' es preestrena al Cine Capri del Prat

La directora, Laura Ferrés, i de la productora han volgut que es faci en aquest emblemàtic cinema com a mostra d'agraïment a la ciutat i a totes les persones i entitats locals que han participat en la pel·lícula

'La Imatge Permanent', el primer llargmetratge de la directora pratenca Laura Ferrés, es preestrenarà aquest dijous 16 de novembre al Cine Capri del Prat de Llobregat, un dia abans que es pugui veure a la resta de cinemes.

1996 millores cine capri0002

La pel·lícula, rodada a la ciutat amb la col·laboració de El Prat Film Office, es va estrenar aquest estiu en el Concurs Internacional del Festival de Locarno i va guanyar recentment l'espiga d'Or de la Seminci. La directora i de la productora han volgut que la preestrena es faci en aquest emblemàtic cinema com a mostra d'agraïment a la ciutat i a totes les persones i entitats del Prat que han participat en la pel·lícula.

6387c688 593a e7f6 e4f9 a49051506ecc

F9rh7LVW8AAFD85

El film està inspirat en la història de la família materna de Ferrés, que prové d'Andalusia. La protagonista és la Carmen, directora de càsting d'una agència de publicitat. Als 52 anys, veu com el seu entorn de treball i personal comença a canviar. Es troba entre dos mons: el de l'oficina i la publicitat, aparentment nou, brillant i ple d'oportunitats, i el de fora, el de la seva mare que s'ha d'operar, el dels turistes que s'arrosseguen per una ciutat irreal i el de les discoteques i aplicacions de cites que serveixen per desfogar-se. 

Ferrés ja es va estrenar en el circuit internacional de premis cinematogràfics amb el curt documental 'Los desheredados', amb què va ser premiada en la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes, en els Goya i en els Gaudí.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix