L’Atrium de Viladecans serà seu del Festival elPetit

La dinovena edició acollirà setze espectacles, nou tallers i unes cent vint de funcions en vint-i-nou espais repartits pel territori

De l'11 al 26 de novembre se celebrarà la divuitena edició del Festival elPetit, el Festival Internacional d'Arts per a la Primera Infància. Després d'una edició passada excepcional, elPetit arriba aquest any a vint-i-nou espais de tretze ciutats del territori amb una programació transversal accessible que inclou una vintena de propostes artístiques per a infants de 0 a 5 anys i les seves famílies.  L'Atrium participarà com a seu del Festival a la ciutat de Viladecans. 

F98qLKvWUAAVCvW

Sota l'eslògan 'El Festival elPetit, on la imaginació emprèn el vol' el festival es reivindica com un espai generador d'encontres artístics de qualitat, contemporanis, que aposten per nous llenguatges i el talent emergent, una proposta cultural única que aplega un gran ventall de propostes nacionals i internacionals.

El festival també esdevindrà un punt de trobada professional obert a artistes i professionals del sector de la cultura i l'educació l'acció social i la salut amb el VIII Encontre Internacional d'Arts per a la (Primera) Infància, el 17 i 18 de novembre. 

F9ppusgXQAA QTv

Programació

Viladecans acollirà programació nacional i internacional a L'Atrium el primer i últim cap de setmana del Festival. Diumenge 12 de novembre començarà la programació amb una funció de Textures (estrena) de La Curiosa, un espectacle 360° que convida a explorar diferents textures en l'àmbit plàstic, sonor i visual, a les 12 h, i seguirà el diumenge 26 amb el Concert per a nadons: el millor dels 25 anys de Musicalmente (Portugal) a les 10 h, una companyia que torna a elPetit per presentar una programació musical que reuneix les obres i compositors més aclamades al llarg dels 25 anys de la seva trajectòria. D'aquest mateix espectacle se'n farà un passi escolar el dilluns 27 a les 10 h. 

F Mki mWUAA9NQu

Cal recordar que el Centre Penitenciari Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, també acollirà aquest festival.

Festival elPetit

elPetit és el Festival Internacional d'Arts per a la Primera Infància que programa els millors espectacles contemporanis nacionals i internacionals que van dirigits a infants d'entre 0 i 5 anys.

El festival va néixer l'any 2005 a laSala de Sabadell amb l'objectiu de crear el primer festival internacional del país dedicat exclusivament a les arts per a la primera infància i mostrar creacions artístiques de qualitat.

Frpn 2eXwAEUiuv

A poc a poc s'hi han anat sumant espais escènics de diferents ciutats del territori fins a arribar a comptar amb 29 ubicacions repartides per 13 ciutats. Aquest any el festival se celebrarà de l'11 al 26 de novembre.

Redacció / Fotos: elPetit 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix