Aitana i Chanel, protagonistes a LOS40 Music Awards 2023

La climentona i l’olesana van ser guardonades durant la gala que es va celebrar al WiZink Center de Madrid

El WinZink Center de Madrid va acollir, el passat divendres 3 de novembre, la divuitena edició de LOS40 Music Awards Santander 2023 on dues cantants baixllobregatines, Aitana i Chanel, van tenir un protagonisme molt especial. El cornellanenc Tony Aguilar va ser un dels seus presentadors.

F HLS6zW4AAfdAJ

WHQhGs0A

La de Sant Climent de Llobregat va aconseguir dos premis durant la gala: el premi al Millor Videoclip de la Categoria Espanya oper ‘Las Baby’s’. “Era un premi que no m’esperava”, va dir Aitana a més d’agrair a tot el seu equip. A més, va recollir el premi al Millor Àlbum en Categoria Espanya. “No m’esperava tenir dos premis, és la primera vegada que ha passat a la meva vida. Estic tremolant”, va explicar després de recollir el guardó. No va faltar l’actuació de la climentona.

F Fa5onWIAATw5d

 LV3cRQ

D’altra banda, l’olesana va ser també una de les grans triomfadores de la nit. Chanel es va endur el premi, juntament amb Abraham Mateo, a la Millor Col·laboració Categoria Espanya. A més va cantar les cançons ‘Loka’, el seu darrer senzill, i ‘Clavaíto’. “Aquesta col·laboració ha estat un regal, conèixer al gran artista que és Abraham Mateo i ara amic”, va dir la hispana-cubana.

N6tsIK9O

A més, el santfeliuenc Nil Moliner va participar de la nit musical cantant diverses cançons, del seu nou disc ‘Lugar Paraiso’.

Redacció / Fotos: LOS40

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
190

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix