Love of Lesbian publicarà el 2024 un nou àlbum

La meitat de les cançons del grup de Sant Vicenç dels Horts es farà amb col·laboracions

Love of Lesbian publicarà el 2024 el nou àlbum i gairebé la meitat de les cançons tindran col·laboracions. “Qui vulgui escoltar exclusivament la meva veu no serà el seu disc preferit, però crec que és dels millors”, explica Santi Balmes, el cantant de Love of Lesbian, a l’ACN. El músic afegeix que recentment han acabat de gravar el treball i que ara estan amb les mescles. El disc arribarà tres anys després de la publicació de ‘V.E.H.N.’ (Warner Music Spain). El grup de Sant Vicenç dels Horts actuarà l’1 i 2 de novembre a la Sala Razzmatazz i el dia 4, al Wizink Center de Madrid.

F7tBQv3XYAIS4fQ

D’altra banda, Balmes anuncia que serà un disc amb moltes col·laboracions. “És com una jornada de portes obertes”, remarca el cantant. El compositor explica que davant d’una cançó a vegades ell ja sap com afrontarà el tema el Jordi Roig, guitarrista del grup, o quin redoble de bateria farà l’Oriol Bonet i això, considera, “és molt perillós perquè pots fer-ho tota la teva”. Per això, apunta que sempre intenten que cada disc els sorprengui d’alguna forma i en aquest van pensar que seria bo convidar gent i el resultat, afegeix, “és bastant curiós.”

Redacció / Fotos: Love of Lesbian

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
209

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix