Prop de les 3.800 persones participen en el festival Open House a Sant Joan

La participació va experimentar un increment del 40% a diferència de l’any passat

Les activitats del festival 48H Open House a Sant Joan Despí va aplegar un total de 3.788 persones, la segona xifra més alta des que la ciutat participa en aquest festival d'arquitectura. En comparació amb l'any 2022, la participació en l'Open House a Sant Joan Despí s'ha incrementat un 40%.

96 Open House Torre de la Creu intèrpret llengua de signes

96 Open House Capella Can Negre

Durant el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre, es van obrir portes a diferents cases i espais arquitectònics del municipi on es va poder visitar lliurement. Aquests espais van registrar 3.419 visites. Les dues obres més emblemàtiques de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol, Can Negre i la Torre de la Creu, van ser els edificis més visitats. 

F9DmPj4WEAAd Li

A banda, en el marc de l'Open House també es van organitzar catorze sessions d'itineraris culturals ben diversos (d'oficis antics, de l'arquitectura de Jujol, del parc Torreblanca, d'Art urbà, del riu Llobregat i del Canal de la Infanta). Dins d'aquests itineraris, dos van ser inclusius: una ruta modernista amb intèrpret en llengua de signes i una visita a la Torre de la Creu per a persones invidents que van disposar de maquetes de suport per conèixer la planta i la secció de l'edifici i que van poder tocar diferents elements com la barana, la reixa o la façana.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix