Sant Just Desvern vota l’escultura que donarà la benvinguda a la ciutat

Hi ha cinc projectes finalistes per col·locar-la a la rotonda de la B-23

L’Ajuntament de Sant Just Desvern engega un procés participatiu per decidir quina escultura donarà la benvinguda a la ciutat. Cal recordar que el consistori va aprovar aquest estiu una convocatòria pública perquè diferents artistes presentessin la seva proposta.

Captura de pantalla 2023 10 20 a las 12.36.23

Hi ha un total de cinc projectes finalistes, que ara es posen a votació popular. L’escultura guanyadora es crearà i col·locarà a la rotonda de la B-23 més propera a la carretera Reial, a mitjans del 2024. Les propostes són:

  • Acollida
  • Destíinici
  • Les portes de Sant Just
  • One
  • Tòtem

Poden votar totes les persones empadronades a Sant Just Desvern i majors de 16 anys. Entraran en el cens totes les persones que en data de 17 d’octubre estan empadronades al municipi i són majors de setze anys. Les votacions estaran obertes fins diumenge 29 d’octubre, a les 15 h, just quan finalitzen les Festes de Tardor de Sant Just Desvern.

Redacció / Fotos: Google Maps-Aj. Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix