Sant Joan ofereix dos itineraris inclusius amb motiu de l'Open House 2023

Aquest any també s'incorpora una ruta nova per l'art urbà de Sant Joan Despí per conèixer alguns dels murals artístics, escultures i monuments ubicats a l'espai públic

El proper cap de setmana del 21 i 22 d'octubre, Sant Joan Despí serà una de les seus del prestigiós festival 48H Open House, que convida a fer un tomb per l'arquitectura més emblemàtica de set ciutats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Durant el festival, es podran visitar diferents cases i espais arquitectònics del municipi, a més a més de participar en vuit itineraris temàtics per la ciutat.

openhousecannegre2

Aquest any, Sant Joan Despí oferirà dos itineraris inclusius per l'Open House. D'una banda, s'organitza una ruta modernista amb intèrpret en llengua de signes -accessible per a persones amb discapacitat auditiva- que visitarà les principals joies del Modernisme a Sant Joan Despí, com la Torre de la Creu o Can Negre, obra de Josep Maria Jujol.

16105971 1117389855053058 3857411952474428675 n

D'altra banda, s'organitzarà també una visita inclusiva a la Torre de la Creu per a persones invidents. Les persones participants disposaran de maquetes de suport per conèixer la planta i la secció de l'edifici i també podran tocar diferents elements de l'edifici, com ara la barana.

A banda d'aquestes rutes inclusives, aquest any també s'incorpora una ruta nova per l'art urbà de Sant Joan Despí per conèixer alguns dels murals artístics, escultures i monuments ubicats a l'espai públic. Tots els itineraris funcionen amb reserva prèvia a citaprevia.sjdespi.cat. 

Una desena d'edificis

A més dels itineraris, el festival 48H Open House a Sant Joan Despí també ens convidarà a conèixer el patrimoni cultural i artístic de la ciutat mitjançant la visita a diferents edificis, cases i infraestructures, sovint inaccessibles per a la ciutadania.

Així, es faran portes obertes a Can Negre, la Torre de la Creu, l'ermita de la Mare de Déu del Bon Viatge, Can Maluquer, Can Po Cardona, Cal Tous, el restaurant Follia i la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I també s'obriran les Cotxeres del Tram, en aquest cas, amb reserva prèvia a citaprevia.sjdespi.cat. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
208

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix