Preestrena de 'La dona vinguda del futur' a Sant Andreu de la Barca

Després del passi de preestrena del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca,  l’obra de teatre s’instal·larà al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), a la ciutat de Barcelona.

Dies abans, entre l’onze i el 14 de febrer, la companyia assajarà l’obra al Teatre Núria Espert.

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca han celebrat que La dona vinguda del futur es pugui veure a la ciutat abans que al TNC, el que han valorat com a un “exemple del pes i prestigi que va adquirint el Teatre Núria Espert dia a dia”.

Després de ser representada al Baix Llobregat i al TNC, l’obra viatjarà per la resta d’Espanya.

Musical i familiar

L’obra, interpretada per Beth Rodergas, neix amb la vocació de ser un espectacle musical familiar, amb la intenció “d’entretenir els infants sense oblidar, però, el públic adult”.

Teatre Obligatori ofereix un text “ordit amb humor i mordacitat” pel dramaturg Marc Rosich i una música amb la inconfusible signatura de Guille Milkyway, artífex d’un pop espumós i fresc al capdavant de projectes com La Casa Azul.

La participació del compositor Milkyway, amb un imaginari futurista i amb experiència en el camp del jingle publicitari i la música televisiva per a nens, suposa “el maridatge perfecte” per a la història imaginada per Osich,  plena de referències al món de l’espot televisiu, han subratllat des de Teatre Obligatori.

El músic i lletrista Guille Milkyway ha compost la cançó principal de La dona vinguda del futur ]. Informació i entrades a www.teatrenuriaespert.cat

H. M. | Foto: Arxiu  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix