Viladecans i Cornellà integren el Circuit Òpera a Catalunya

Enguany la temporada portarà un total de quaranta-set representacions de vuit títols escenificats

Ahir es va presentar al Museu d’Història de Catalunya la nova temporada 2023–2024 d’Òpera a Catalunya, de la mà de la Fundació Òpera a Catalunya i del Departament de Cultura de la Generalitat. Enguany la temporada portarà un total de quaranta-set representacions de vuit títols escenificats a quinze ciutats diferents, entre les quals hi ha Viladecans i Cornellà de Llobregat. L’objectiu és fer accessible l’òpera i que arribi a tots els públics.

55586722 0027 47db 99ad 9859653b33b8

F7xiHAJXQAAhmib

La Temporada 2023-24 d’Òpera a Catalunya incorpora quatre propostes escèniques. El cicle arrenca a l’octubre amb una de les obres cabdals de l’òpera francesa, ‘Romeu i Julieta’ de Charles Gounod. Abans d’acabar l’any, es presentarà una nova producció de la sarsuela ‘Doña Francisquita’ d’Amadeu Vives, en el centenari de l’estrena d’aquesta obra. Completaran la temporada dues òperes de Giacomo Puccini, Manon Lescaut i Turandot, englobades en la commemoració del 100 aniversari de la mort del compositor.

F505oAWWUAAiH0n

Amb una clara aposta pel talent nacional, la temporada d’Òpera a Catalunya incorpora veus com les de Carmen Solís, Ruth Terán, Enrique Ferrer, Maribel Ortega, Antoni Lliteres, Albert Casals, Laura Vila, Carles Daza, Marga Cloquell o Enric Martínez- Castignani, entre molts d’altres. En la direcció d’orquestra Daniel Gil de Tejada, Miquel Ortega i Elio Orciuolo assumeixen els quatre títols de la temporada estable, mentre que Pau Monterde, Rita Cosentino i Carles Ortiz en lideren l’escena.

Redacció / Fotos: Fundació Òpera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
211

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix