L’Altaveu de Sant Boi es consolida com a Festival de Descobertes

Continua sent una plataforma important per a nous talents i una experiència inoblidable per als i les amants de la música

La trenta-quatrena edició l'Altaveu de Sant Boi de Llobregat ha aconseguit consolidar-se com un Festival de Descobertes, deixant empremta al públic i demostrant una vegada més ser un esdeveniment de rellevància. Aquest any, més de 3500 persones van participar en les diverses activitats i actuacions.

9ce618ad 9d3c 0366 5747 c7542dc80c9c

Un dels punts destacats d'aquesta edició va ser l'habilitat dels organitzadors per resoldre ràpidament una situació inesperada: l'anul·lació de l'actuació d'Eli Paper Boy, que havia de ser un dels plats forts del festival. Tot i aquest contratemps, l'equip de l'Altaveu va trobar una solució creativa i va oferir al públic una proposta alternativa amb l'actuació de Koko-Jean & The Tonics.

Bounce Twice i Raquel Lua, guanyadores de l'Altaveu Frontera van sorprendre obrint l'escenari de plaça amb propostes musicals de molta qualitat, destacant-se com a plataforma per a nous talents emergents. 

d720d399 6691 af76 8bcb aa58e9787203

Aquest va ser un escenari plural, popular i divers; capitanejat per Júpiter and Okwess i Peret Reyes, també es van poder gaudir de la proposta més personal de Ros i la magnífica producció pròpia que conjuntava la música de Böira amb les visuals en directe d'un grup de joves del PES Sant Boi i Atzur Visuals.

L'escenari de Cal Ninyo va oferir actuacions íntimes que van permetre als assistents gaudir molt del talent dels artistes de manera molt propera, creant una connexió especial entre els músics i els espectadors.

El Descobrint Altaveu va ser una experiència única, permetent als assistents sortir a passejar per la Rambla i trobar-se amb artistes com Álvaro Sola i Kris Tena, que van aportar la seva música i el seu carisma.

7f843791 8974 17d1 cd93 cf05eaef2b23

L'Altaveu+ i l'Altaveu en Família també van ser una part essencial d'aquesta edició, proporcionant activitats i espectacles adreçats a tota la família, reforçant l'esperit inclusiu del festival i demostrant que la música és una passió que es pot compartir amb persones de totes les edats i més enllà dels escenaris.

El festival continua sent una plataforma important per a nous talents i una experiència inoblidable per als i les amants de la música. Estem ansiosos de veure què ens depara la propera edició.

Redacció / Fotos: Judit Fernández

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix