Els Premis Clic! De fotografia arriben a la vint-i-cinquena edició

Fins a l’11 de desembre es poden fer arribar les propostes al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Un any més, l’Ajuntament i el Centre Excursionista Molins de Rei (CEM) convoquen els Premis Clic! De fotografia Vila de Molins de Rei, un certamen que enguany arriba a la vint-i-cinquena edició i que compta amb una gran participació de fotògrafs de tot el territori, tant en l’àmbit nacional, com internacional. A més, el concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia.

clicquet

Com és habitual, el concurs compta amb quatre categories: tres que es mantenen any rere any, com són la categoria ‘Esports de muntanya i d’aventura’, ‘Molins de Rei’, i ‘Lliure’; i una que es va renovant edició rere edició. Enguany, aquesta última categoria serà “Renaturalització de Molins de Rei-Molins Verd”.

Pel que fa a la presentació de les obres, es poden presentar un màxim de 3 fotografies per temàtica, ja siguin en color o en blanc i negre, i realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica. No obstant, no s’acceptaran fotografies que hagin estat presentades en edicions anteriors al concurs.

Totes les fotografies s’han de lliurar en format digital .jpg a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant la temàtica en la qual es participa, el títol de l’obra, nom i cognoms de l’autor, telèfon, correu electrònic, DNI i, en el cas de ser membre de la Federació Catalana de Fotografia (FCF), ha de constar també el número de sòci/a. El termini de lliurament de les obres és fins a l’11 de desembre de 2023, a les 14 h.

20220504 foto

El veredicte es coneixerà el dia 13 de gener de 2024, dia que es reunirà el jurat. El jurat estarà integrat per quatre persones, tres de les quals seran expertes en fotografia i una entesa en la matèria especial de l’edició.

Pel que fa als premis, destacar que totes les categories estan dotades amb 500 € al primer premi i un accèssit de 230 €, excepte la categoria “Renaturalització de Molins de Rei-Molins Verd”, que tindrà un premi únic de 500 €.

El lliurament dels premis i la inauguració de l’exposició de les obres guanyadores i  de les seleccionades pel jurat es realitzarà el dissabte 27 de gener de 2024 al Centre Excursionista Molins de Rei (c. Roger de Llúria, 3, 1a planta), en el marc dels actes de la 173a Fira de la Candelera.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix