Obert el termini per participar al 8è Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix

Dedicat a fomentar la creació literària, el concurs és obert a qualsevol persona major d’edat i les obres candidates s’han de presentar abans del 19 d’octubre

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, convoca una nova edició, la vuitena, del Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix. Dedicat a fomentar la creació literària, el concurs és obert a qualsevol persona major d’edat i les obres candidates s’han de presentar abans del 19 d’octubre.

Agenda Narcis Lunes

Jordi Gil, regidor de Cultura, ha destacat l’evolució del certamen: “Amb menys d’una dècada de trajectòria ja s’ha consolidat arreu del territori com una proposta cultural estimulant i amb molta projecció. El concurs és una plataforma excel·lent per dignificar i donar a conèixer el llegat d’un vicentí il·lustre com en Narcís Lunes i Boloix i per reivindicar el talent i la qualitat poètica del país.”

Per participar al Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix només cal seguir els següents passos:

 
  • Registra el formulari d’inscripció: a través del registre electrònic general de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (mitjançant instància genèrica); o a través del SIAC (Servei Integral d’Atenció Ciutadana), ubicat al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 105.
 
  • Hi has d’adjuntar: l’obra de poesia en format digital PDF i la declaració responsable.
 

En aquesta convocatòria del certamen hi ha tres categories:

  • Premi Narcís Lunes i Boloix: obres de 400 a 800 versos que han d’estar escrites amb lletra Arial o Times de cos 12, a un espai i mig.
 
  • Poema: obres de 4 a 50 versos.
 
  • Menció per a autors i autores locals: obres de 4 a 50 versos. Les persones que concursin en aquesta categoria han de residir a Sant Vicenç dels Horts.
 

Les obres les avaluarà un jurat compost per tres personalitats de prestigi del món de les lletres catalanes que valoren les propostes segons els criteris especificats a les bases.

Redacció / Fotos: SVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix