Rosalía va tancar la seva gira mundial 'Motomami World Tour'

La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha fet un total de seixanta-vuit actuacions en vint-i-un països

Rosalía ha conclòs, aquest cap de setmana en el festival Lollapalooza París, la seva primera gira mundial 'Motomami World Tour', després d'un any de tour i actuar davant gairebé dos milions de persones a tot el món. La gira mundial a dut la cantant sesrovirenca a fet un total de seixanta-vuit actuacions en vint-i-un països.

Fu5 OEeacAAkkoC

F1LngivXsAESEX3

Cal recordar que el tour es va iniciar a Almeria, i ha passat per festival com el Lollapalooza Coachella i Primavera Sound, i en els recintes com el Zócalo de Ciutat de Mèxic, l’Accord Arena de París o el Palau Sant Jordi de Barcelona.

Redacció / Fotos: Rosalía Twitter

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix