Món Sant Benet, un indret màgic

Al cor de Catalunya, en plena natura, a on tot és possible

Al cor de Catalunya, al Bages, connectat amb el territori i a plena natura hi trobareu un paradís: Món Sant Benet. Un únic indret amb infinitat de propostes úniques.

Experiència Medieval Món Sant Benet 1

Experiència Medieval Món Sant Benet 20

Com a joia de l’indret hi trobareu un Monestir mil·lenari visitable, un dels conjunts monàstics més ben conservats de Catalunya. I SI!, podeu venir a descobrir-lo en una visita sensorial, amb impressionants i innovadors efectes audiovisuals i hologrames. Una experiència que us permetrà conèixer el Monestir medieval, però també descobrir-ne la seva història modernista, ja que anys més tard el monestir de Sant Benet va convertir-se en residència d’estiu de la família del pintor modernista Ramon Casas. Sabeu que molts dels quadres del pintor van inspirar-se i pintar-se dins les parets del monestir?

Experiència Medieval Món Sant Benet 4

Experiència Medieval Món Sant Benet 9

Experiència Medieval Món Sant Benet 12

I a banda del monestir, què més hi podeu trobar a Món Sant Benet? L’indret compte amb un Hotel (L’Hotel Món) 4 estrelles Superior, envoltat de verd i amb vistes al monestir, i tres propostes gastronòmiques de primer nivell, una d’elles, el restaurant L’Ó, amb una estrella Michelin.

Per no parlar de que l’indret és un pol d’activitats culturals i lúdiques inesgotable durant tot l’any, i un pulmó verd impressionant! Món Sant Benet proposa activitats estacionals pensades per a grans i petits: des de tallers de cuina, activitats per fer en família, mercats de temporada, festivals de música i, fins i tot un Pessebre Vivent! Per tant, Món Sant Benet no es mou mai de lloc però la vostra visita pot ser sempre diferent!

Experiència Modernista Món Sant Benet 3

Experiència Medieval Món Sant Benet 14

Experiència Modernista Món Sant Benet 5

I, per si tot això fos poc, visitant Món Sant Benet no només descobrireu una riquesa paisatgística i cultural única a Catalunya, sinó que contribuireu a que la Fundació Catalunya La Pedrera, que és qui ho gestiona, pugui seguir portant a terme els seus projectes socials. Els horts de Sant Benet, per exemple, en són una bona mostra. A banda de ser un actiu de l’agricultura de casa nostra i subministrar als nostres restaurants producte ecològic i de temporada, són també uns horts amb una clara vocació social, ja que generen ocupació per a joves en risc d’exclusió”.

Si necessiteu més excuses per venir-nos a (re) descobrir a monsantbenet.com en trobareu tantes com vulgueu. 

Redacció / Fotos: Mont Sant Benet

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix