La sesrovirenca Rosalia i la climentona Aitana estrenen noves cançons

Les dues cantants baixllobregatines triomfen amb els seus senzills

Els seguidors de Rosalia i Aitana estan d’enhorabona. I és que les dues cantants baixllobregatines han estrenat nova cançó.

aitana rosalia duelo divas d

La sesrovirenca la fer el llançament oficial ahir dijous 8 de juny a les 00:00 hores amb “Tuya”. El senzill compta amb una base de reguetón, però també aposta pel flamenc, a través d'unes palmes, i també pels sons orientals tradicionals. A més, el videoclip de la cançó que, com ella mateixa ha relatat en el seu compte personal de Twitter, es va gravar a Tòquio (el Japó), una ciutat que va reconèixer que la “té enamorá.”

Fx9hJirWAAACw5Y

La lletra parla sobre la connexió entre dos enamorats, als quals ella crida “dos loquitos”. La tornada de la composició repeteix: “Només aquesta nit soc teva, teva. Només aquesta nit ets meu, meu. Tu em vols veure nua, jo a tu sota el meu melic”, deixant entreveure el sensual d'aquesta relació.

D’altra banda, la de Sant Climent de Llobregat va presentar “Las Babys”, però la gent porta setmanes taral·larejant la cançó. El tema es va sentir per primera vegada en una festa de influencers i, dies després, alguns auguraven que es tractava de la cançó de l'estiu.

Imagen destacada

Amb un ‘sample’ de la mítica ‘Saturday Night’, la cançó no ha deixat indiferent a ningú. Fins i tot abans de publicar-se oficialment. El nou tema d'Aitana conjumina el pop més adolescent i l'electrònica més ballable.

Redacció / Fotos: Arxiu-.Aitana-Rosalia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
192

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix