Torna el Festival de Cinema de Natura de Cervelló

El Centre Cívic l’Ateneu serà el punt de trobada de la sisena edició que sota el lema d’enguany “Aire de cine”

Amb l’objectiu d’aprendre a cuidar i respectar la natura i el patrimoni que ens envolta, el Festival de Cinema Natura obrirà les portes el pròxim 31 de maig amb la sessió infantil i la projecció de la pel·lícula japonesa ‘El meu veí Totoro’. Durant els següents quatre dies podrem gaudir dels curts de la secció local, dels curts d’animació, dels documentals i dels curts de ficció.

Captura de pantalla 2023 05 26 a las 17.17.44

El diumenge 4 de juny, a les 18 hores, tindrà lloc la gala de cloenda amb la projecció de la pel·lícula Suro de Mikel Gurrea i el lliurament de premis atorgats pel públic i pel jurat, compost en aquesta ocasió per Esther Dueñas (responsable de produccions de Televisió de Catalunya), Eugeni Vives (profesor d’Enginyeria Energètica de la Universitat Autònoma de Barcelona) i Gerard Portet (membre de les entitats locals Segle Nou i Club Bàsquet Cervelló). El reconeixement especial d’enguany serà per Xavier Querol, geòleg, professor i investigador reconegut internacionalment pels seus treballs sobre la contaminació atmosfèrica, qui a més oferirà una xerrada dissabte a les 19.15 hores.

A més de les peces audiovisuals, en el marc del Festival també s’han organitzat altres activitats paral·leles, com la caminada des de l’aire amb la col·laboració de Gaudim Cervelló programada per diumenge al matí i l’exposició de les imatges presentades al concurs de fotografia sobre el cel de Cervelló que es podrà veure durant els dies que duri el Festival.

L’entrada al Festival, que recentment ha estat guardonat amb el Segell Biosphere que certifica la seva tasca per la sostenibilitat, és gratuïta i oberta a tothom. Totes les activitats compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i enguany hi col·laboren les entitats locals Segle Nou, Gaudim Cervelló i el grup de teatre la Calaixera.

Redacció / Fotos: Aj. Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix